Vanessa Paradis

6. června 2009 v 9:20 | Pheobe |  People
Vanessa se díky své kulturně založené rodině snadno dostala k divadlu a hudbě. Už jako čtrnáctiletá vydala svou první gramofonovou desku. Do podvědomí lidí se zapsala písní Joe le taxi, kterou složil Franck Langolff. Song měl velký úspěch a v roce 1987 s ním ve francouzských hitparádách porazila i Madonnu.
Neméně úspěšně vstoupila Vann i do filmového světa, kde jako herecká naděje získala rázem nejvyšší herecké pocty, Césara 1990 a Cenu Romy Schneiderové. Nenechte si ujít její roli Matyldy Tessierové, jejíž kritický postoj vůči středoškolskému profesorovi se promění v obdiv a utajovanou lásku, v melodramatu osudového vztahu Sňatek bez domova.

Její popularitu a dívčí půvaby, v nichž se mísí dětská nevinnost s koketní smyslností, využila i slavná Chanel pro reklamu na nový parfém Coco.

Ze vztahu s americkým hercem Johnnym Deppem, se kterým žije od roku 1998 dodnes, pochází dcera Lily-Rose Melody Depp (narozená 27.5.1999 nedaleko Paříže) a syn John Christopher Depp III.(přezdívka Jack), (narozený 9.4.2002 taktéž nedaleko Paříže). Žijí na různých místech, ale nejčastěji v jižní Francii, kde se v klidu věnují dětem a kde mají pokoj od novinářů.

Diskografie:
2007 - Divinidylle
2000 - Bliss (CD mi došlo asi před 14-ti dny:))
1992 - Vanessa Paradis
1990 - Variations sur le même t'aime
1988 - M&J

Moje oblíbené songy:
Commando

Que Fait La Vie

Tandem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Donchinka Donchinka | Web | 6. června 2009 v 10:20 | Reagovat

juj dakujem.. :))
saticky mam z H&M.. ale uz asik rok. no nechce sa ich vzdat. molujem ich..

hh... a kde ja uvidim vasu postavicku a outfityy??

2 Donchinka Donchinka | Web | 6. června 2009 v 10:39 | Reagovat

jee tak sa tesim davam si ta do Sbciek..:))

btw. check this: http://fashadict.blog.cz/0906/question

3 Foly D. Sante Foly D. Sante | Web | 6. června 2009 v 13:33 | Reagovat

krasna je:)a ta medzierka medzi zubami..sexy!

4 Nat Nat | Web | 6. června 2009 v 18:28 | Reagovat

Vanessa je velice zajímavá, není typická kráska ale má obrovské charisma.

5 Lost In The Supermarket Lost In The Supermarket | Web | 7. června 2009 v 15:17 | Reagovat

ja mam Vanessu velmi rada, najma preto ze to je francuzska, a pacia sa mi aj jej pesnicky a ona je tak nevsedne krasna

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama